Ποιοι είμαστε

Φωτογράφιση και εκτύπωση

Ποιοι είμαστε και γιατί να μας εμπιστευθείτε, για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

PHOTOGRAPHY ORGANOSI

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, υπεύθυνος της εταιρείας “Photography-Οργάνωση» στην Τριανδρία, δεν διαθέτει μόνο 10ετή και πλέον εμπειρία στον χώρο της Φωτογραφίας.

Διαθέτει την εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται, ως απόφοιτος ειδικός Η/Υ και γραφίστας, για την άρτια την επεξεργασία εικόνας. Δηλαδή, τη γνώση στη χρήση των ειδικών λογισμικών και των νέων τεχνολογικών μέσων επεξεργασίας εικόνας και φωτογραφίας, για να αναδείξει, να βελτιώσει, να ανασχεδιάσει σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, αυτό το ταξίδι της εικόνας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με καλλιτεχνική ευαισθησία, δημιουργικότητα και παρατηρητικότητα, εκφράζει με σύγχρονη ματιά, το πάθος για τη φωτογραφία.

Εστιάζει πάντα στα δυνατά σημεία, αποθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές σας με τρόπο μοναδικό και τις ανασυνθέτει δημιουργώντας εικόνες που θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και θα γεμίζουν με αναμνήσεις και συναισθήματα πολλές γενιές.

Έχει μεγάλη υπομονή και επιμονή ώστε το τελικό αποτέλεσμα, να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.